RedOrchestra.net — A place for fans of Red Orchestra and mods

In English

Revenge of the Turul

Revenge of the Turul tuo esiin uuden näkökulman Unkarin armeijaann 2. maailmansodassa. Tämä modifikaatio julkaistiin alun alkaen marraskuussa 2010. Peli on tällä hetkellä Beta 2 -vaiheessa. Se julkaistiin maaliskuussa 2011. Päivitys sisältää kaksi uutta ajoneuvoa, uusia ääniefektejä tankkeja ja tuliaseita varten.

Pelin kehitystiimi suunnittelee tuovansa esiin pelin seuraavat osat kahdessa eri vaiheessa siten, että 1. vaihe demonstroi unkarilaiset tankkijoukot, jotka taistelivat käsi-kädessä saksalaisten kanssa venäläisiä vastaan. Unkarilaisten ja saksalaisten ajoneuvojen ja tankkien lisäksi, joihin lukeutuu muun muassa Turan I ja II, Jagdpanzer 38(t) “Hetzer”, myös pelattava versio neuvostoliittolaisesta SU1000 -tankintuhoajasta. Pelin kakkosvaiheessa ilmestyy Unkarin kuninkaallisen armeijan kalustoa, kuten panssarintuhoamiseen tarkoitettuja tykkejä ja käsiaseita, kuten Frommer 37M -pistooli ja Solothurm-konekivääri.

Revenge of the Turulin uusi versio tullee sisältämään neljä tai viisi panssaria sekä mahdollisesti myös panssaroituja ajoneuvoja. Pelin kehittäjät miettivät myös lyhyen yksinpelikampanjan toteuttamista. Yksinpelimoodin tarinaa on käsikirjoitettu kesäkuusta 2011 lähtien.

Turul-projektista uutisoitiin ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2010. Tuohon aikaan modaajat kertoivat pelin sijoittuvan ja kertovan saksalaisten riveissä seisovan Unkarin armeijan vaiheista. Peli pyrkii tuomaan mahdollisuuden kokea historiallisia taisteluita, kuten Don-joen mittelön kesällä 1943 ja Budapestin puolustustaistelun vuosivälillä 1944–1945,

Modaustiimi etsii kartantekijöitä, tekstuurien valmistajia, koodaajia ja animaattoreita.

Tämä peli on ladattavissa .exe-päätteisenä tiedostona täältä.


Viralliset sivustot:
  • Red Orchestra
  • Darkest Hour
  • Heroes of Stalingrad
  • Revenge of the Turul
  • Rising Storm
  • In Country: Vietnam
  • Iron Europe